Aftensmad

Pasta med citronsauce

af Timm Vladimir 9. september 2015
Foto: Columbus Leth
Står du og mangler en hurtig og lækker opskrift til uventede gæster? Så prøv pasta med citronsauce - den er hurtig og et sikkert hit

Pasta med citronsauce til 4 personer

Tid: 15 minutter.   DET SKAL DU BRUGE 600 g pasta 4 usprøjtede citroner 1 dl olivenolie 150 parmesanost salt og friskkværnet peber   TIL SERVERING 1 håndfuld friske krydderurter, f.eks. basilikum, rosmarin eller rucola revet parmesanost  

Opskrift - sådan laver du pasta med citronsauce

 

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Riv skallen af 1-2 af citronerne, og pres saften af dem alle 4. Rør citronsaft, citronskal og olivenolie sammen. Riv parmesanosten, og vend den i citronblandingen. Krydr med salt og peber. Servering: Vend den friskkogte, afdryppede pasta i citrondressingen. Pynt med krydderurter og parmesan, og servér straks   PRØV OGSÅ: Frisk pasta med ærtepure og mynte