Pasta med chorizo og tomater
Aftensmad

Pasta med chorizo og tomater

af Emma Martiny 21. februar 2019
Foto: Winnie Methmann
Nemme pastaretter kan man ikke få for mange af. Denne udgave er lavet med ingredienser, du måske allerede har i køkkenet. Her får du opskriften på pasta med chorizo og tomater
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 200 g tørret chorizo
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 spsk. rødvinseddike
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g penne (pastarør)

SERVERING

  • parmesan
  • 50 g rucola

Opskrift - sådan laver du pasta med chorizo og tomater 

  1. Skær chorizo i skiver, og rist dem sprøde på en pande med høje kanter. Tag dem af panden – lad stegefedtet blive på panden. Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem på panden i chorizofedtet. Hak rosmarin fint, og lad det stege med på panden. Tilsæt hakkede tomater, rødvinseddike, bouillon, salt og friskkværnet peber, og vend chorizoskiverne i. Lad saucen simre, mens du koger pastaen. Si vandet fra pastaen, og vend pastaen i tomatsaucen.   2. SERVERING: Anret pastaretten med friskrevet parmesan og skyllet rucola.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Sushi-skål med avocadoris - Få opskriften her

Tirsdag: Galette med søde kartofler - Få opskriften her

Torsdag: Italiensk tomatsuppe med kylling og mascarponecreme - Få opskriften her

Fredag: Mellemøstlig musaka med aubergine - Få opskriften her