Læs også

Aftensmad
1. Skyl risene, og hæld dem i et ovnfast fad. Krydr kyllingefileterne med salt, peber og paprika. 2. Smelt smørret på en varm pande, og brun kyllingefileterne på begge sider. Læg dem oven på risene, og sæt panden med stegefedtet til side. 3. Skær bacon i mindre stykker og løg i tern, og svits det sammen med presset hvidløg i panden. Skær champignoner i kvarter, peberfrugt i fine strimler og cherrytomater i halve. Steg grøntsagerne sammen med løg og hvidløg et par minutter. Tilsæt tomatpuré og bouillon, limesaft og tørret timian. Rør forsigtigt, til du har en ensartet sauce. Hæld herefter grøntsager og sauce hen over ris og kylling, og sæt fadet i en varm ovn ved 200 grader i 40-45 minutter. 4. Hak persille og mandler, og skær lime i skiver. Drys pynten oven på kyllingeretten ved servering. FORDELING I SENSE-SPISEKASSEN HÅNDFULD 1 (+2): Løg, champignon, peberfrugt, tomat HÅNDFULD 3: Kylling, bacon HÅNDFULD 4: Ris FEDT: Smør, mandler SMAGSGIVERE: Salt, peber, paprika, hvidløg, tomatpuré, bouillon, lime, timian, persille 569 kcal – Fedt 17 g – Protein 34 g – Kulhydrat 66 g – Kostfibre 8,8 g TIP: Hvis der er rester tilovers, kan du gemme dem til næste dags frokost.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Cremet svampesuppe med kylling - Få opskriften her
Onsdag: Pulled pork med coleslaw - Få opskriften her
Torsdag: Risotto med svampe og hvide bønner - Få opskriften her