Aftensmad

Omelet med peberfrugt og skinke

af Beagle Iuel-Brockdorff 15. juni 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Den dejlig opskrift på omelet, der gør sig godt som morgenmad, frokost eller aftensmad - en rigtig 3-i-1

TID: CA. 15 MIN.

1 stor eller 2 små peberfrugter (eller 2 halve i forskellige farver)2 skiver skinkeSmør til stegning4-6 æg4-6 spsk vand50 g revet ost2-3 stilke basilikumEvt. brød

Prøv også:

Oste-omelet med spinat og laks Æggekage med feta og tomat Omelet med kyllingelever Kyllingefilet med skinke og peberfrugt

1. Steg hakket peberfrugt og skinke i lidt smør på en pande.

2. Pisk æggene sammen med vand, salt, peber, ost og hakket basilikum og hæld dem på panden.

3. Rør lidt rundt i æggemassen, til den begynder at stivne, så skrabes og vendes omeletten, til den får en aflang facon.

4. Vend omeletten ud på 2 tallerkener eller et lille fad, når æggene er færdige.

5. Server evt. brød til.

TIP: Husk at salte omeletten forsigtigt, da både skinken og osten er salte.