Mad
28. juni 2021

Æggekage med feta og tomat

Har du en rest kød eller fisk, kan den tilsættes. Eller du kan bruge ½ pakke bacon, som steges på panden, før æggemassen hældes i.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Æggekage med feta og tomat

Foto: Bjørn Jakobsen

Har du en rest kød eller fisk, kan den tilsættes. Eller du kan bruge ½ pakke bacon, som steges på panden, før æggemassen hældes i.
2 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 4 æg
  • Salt og peber
  • Et drys estragon
  • ½ dl mælk
  • Ca. 100 g feta
  • 2-3 tomater
  • ½ agurk
  • Smør

Tilbehør

  • Brød
Annonce

Opskrift - sådan laver du æggekage

  1. Pisk æggene med krydderier og mælk.
  2. Smuldr fetaen og skær tomater og agurk i små stykker. Rør dem i æggemassen.
  3. Varm en lille pande op og smelt smørret i den.
  4. Steg æggekagen ved mellem varme, til den er ved at være fast.
  5. Stil den evt. i ovnen ved 200 grader for at stivne overfladen.
  6. Server æggekagen med brød til.

Er du på udkig efter flere opskrifter med æg? Så prøv denne

Omelet med kyllingelever eller denne Oste-omelet med spinat og laks

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.