

Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing
DET SKAL DU BRUGE
- 600 g oksekød, f.eks. tykstegsbøffer
- olivenolie til stegning
- 8 træspyd
- 1 bundt estragon
- salt og friskkværnet peber
RYGEOSTDRESSING
- 200 g rygeost
- 4 spsk. græsk yoghurt
- 1 spsk. tahin (sesampasta)
- salt og friskkværnet peber
COLESLAW
- 3 gulerødder
- ½ spidskål
- 10 radiser
- 1 bundt basilikum
TIL SERVERING
- 4 pitabrød
Oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing til 4 personer
Det kan godt betale sig at købe pitabrød af god kvalitet, f.eks. hos bageren.
Opskrift - sådan laver du oksekød på spyd og coleslaw med rygeostdressing
1. Rygeostdressing: Rør rygeost sammen med yoghurt og tahin. Smag til med salt og peber.
2. Coleslaw: Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Snit spidskål fint. Rens radiserne, og skær dem i papirtynde skiver. Hak basilikum fint. Vend det hele i dressingen.
3. Skær oksekødet i 8 stykker, og steg dem i olivenolie på en pande. Tag det fra varmen, og sæt stykkerne på spyd. Hak estragon fint, og drys det på kødet. Krydr med salt og peber.
4. Servering: Lun pitabrødene i ovnen eller på brødristeren, og servér dem med oksekødsspyd og coleslaw.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Burgere med lam og kikærter - Få opskriften her
Tirsdag: Dampet laks og quinoasalat med mango og mynte - Få opskriften her
Onsdag: Pizza med æg, pancetta og rosmarin - Få opskriften her
Torsdag: Kylling med chorizo i tortillapandekager - Få opskriften her