

Nudler med sojamarineret oksekød
INGREDIENSER
- 400 g oksekød i strimler
- 1 broccoli
- 3 gulerødder
- 1 gul peberfrugt
- 125 g tørrede nudler
SOJAMARINADE
- ½ dl sojasauce
- 3 spsk. østerssauce
- 2 cm frisk ingefær
- 2 tsk. tørret chili
- 4 spsk. sesamolie
Soja, østerssauce og ingefær giver masser af smag til det gode kød.
1. Sojamarinade: Rør soja, østerssauce, friskrevet ingefær, chili og sesamolie sammen. Læg kødet i marinaden i mindst 30 minutter.
2. Skær broccoli fra ende til top i aflange stykker, skyl dem godt. Skræl gulerødder, og skær i skiver. Rens peberfrugten, og skær i strimler.
3. Varm en wok eller (sautere)-pande op med lidt af sojamarinaden, og steg kødet godt på alle sider. Tilsæt grøntsager, og vend godt rundt. Tilsæt resten af sojamarinaden, og lad det koge op. Kog nudler som anvist på pakken, hæld vandet fra, og vend nudlerne i retten.
DENNE OPSKRIFT ER EN DEL AF EN UGENS MADPLAN: SE UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Kyllingelår med fennikelsalat - Få opskriften her
Burger på naanbrød med mynteyoghurt - Få opskriften her
Jordskokkesuppe med laks og rødbedesalat - Få opskriften her