nudler
Aftensmad

Nudler med sojamarineret oksekød

af Camilla Zarah Lawes 26. april 2022
Foto: Columbus Leth
Denne opskrift byder på nudler med sojamarineret oksekød. Få opskriften her
4 personer

INGREDIENSER

  • 400 g oksekød i strimler
  • 1 broccoli
  • 3 gulerødder
  • 1 gul peberfrugt
  • 125 g tørrede nudler

SOJAMARINADE

  • ½ dl sojasauce
  • 3 spsk. østerssauce
  • 2 cm frisk ingefær
  • 2 tsk. tørret chili
  • 4 spsk. sesamolie

Soja, østerssauce og ingefær giver masser af smag til det gode kød.

1. Sojamarinade: Rør soja, østerssauce, friskrevet ingefær, chili og sesamolie sammen. Læg kødet i marinaden i mindst 30 minutter.

 

2. Skær broccoli fra ende til top i aflange stykker, skyl dem godt. Skræl gulerødder, og skær i skiver. Rens peberfrugten, og skær i strimler.

 

3. Varm en wok eller (sautere)-pande op med lidt af sojamarinaden, og steg kødet godt på alle sider. Tilsæt grøntsager, og vend godt rundt. Tilsæt resten af sojamarinaden, og lad det koge op. Kog nudler som anvist på pakken, hæld vandet fra, og vend nudlerne i retten.

 

DENNE OPSKRIFT ER EN DEL AF EN UGENS MADPLAN: SE UGENS ANDRE OPSKRIFTER 

Kyllingelår med fennikelsalat - Få opskriften her

Burger på naanbrød med mynteyoghurt - Få opskriften her

Jordskokkesuppe med laks og rødbedesalat - Få opskriften her

Mørbrad med krydret citron-couscous - Få opskriften her

Læs også