Opskrift - sådan laver du mørbradgryde med ris og grøntsager
1. Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken.
2. Skær bacon i tern, og steg dem let sprøde i bunden af en tør gryde. Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Lad løg og hvidløg stege med i gryden. Rens champignoner, og skær dem i skiver. Lad champignonerne stege med i gryden, til de begynder at blive gyldne. Skræl eller skrub gulerødder, og skær dem i tynde skiver. Skyl peberfrugter og squash, og skær begge dele i tern. Lad grøntsagerne stege med i gryden i ca. 10 minutter, til de begynder at tage farve. Tag alle grøntsagerne op af gryden. Afpuds svinemørbraden for fedt og sener, og skær den i tynde skiver. Brun kødet i gryden i smør. Tilsæt de 2 slags paprika, salt og peber, og steg et par minutter. Hæld alle grøntsagerne tilbage i gryden. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, fløde og bouillon, og lad retten simre i 30 minutter. Servér med ris, og pynt med hakket persille.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pasta med romesco og chorizo – Få opskriften her
Tirsdag: Soccapizza med romesco, squash og oliven – Få opskriften her
Onsdag: Pokébowl med røget laks – Få opskriften her
Torsdag: Fyldte søde kartofler med kyllingesalat – Få opskriften her