
1. SUPPE: Rør misopasta, sojasauce, ingefær og limesaft sammen i en stor gryde. Hæld kogende vand over, og rør suppen godt sammen, så misopastaen opløses. Hold suppen varm på et blus, men lad den ikke koge, da den så kan skille.
2. Kog nudlerne, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Rens svampene; skær dem i skiver, og steg dem gyldne i en smule olie på en pande. Dryp lidt sojasauce over for at give dem smag. Overhæld edamamebønner med kogende vand, så de tør op. Knæk den grove ende af aspargesene, kassér, og hæld kogende vand over aspargesene i en ren køkkenvask. Lad dem dampe af, og skær dem i grove skiver. Snit spidskålen fint, og skær gulerødderne i skrå, tynde skiver. Hæld suppen i en kande, og lad hver især ved bordet selv anrette sig en skål fyld at hælde suppe over.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Varmrøget laks og speltkernesalat med saltmandler – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingespyd med halloumi og knuste puy-linser – Få opskriften her
Torsdag: Fransk løgsuppe med rugbrødslåg – Få opskriften her
Fredag: Lammekoteletter med asparges og sprøde kartoffelroser – Få opskriften her