Aftensmad

Misokylling med nudler

af Marie Melchior 21. februar 2022
Foto: Line Falck
I denne uge står den på lækre simreretter. Her får du opskriften på misokylling med nudler
4 personer
Tid i alt 30 min

INGREDIENSER

  • 5 cm frisk ingefær
  • ½ l misobouillon
  • 2 spsk. østerssauce
  • 1 spsk. sojasauce
  • 500 g kyllingefilet
  • 4 gulerødder
  • 2 stilke bladselleri
  • 150 g fuldkornsnudler
  • 1 bundt forårsløg
  • 100 g spidskål
  • frisk koriander
  • 2 spsk. sesamfrø

Til opskriften er der brugt misobouillon, som fås i de fleste større supermarkeder (grøntsagsbouillon kan også sagtens bruges).

1. Skræl ingefæren. Kog misobouillonen op med ingefær, østerssauce og sojasauce. Lad kyllingefileterne koge i suppen i 6-8 minutter.

 

2. Skræl gulerødderne, og skær dem i fine stave. Rens bladsellerien, og skær den i skiver. Læg gulerodsstave, bladselleri og nudler i suppen, og kog i 5 minutter. Snit forårsløg og spidskål fint, og vend det i den skoldhede suppe lige før servering.

 

3. Anret i dybe tallerkner, og drys med sesamfrø og plukket koriander.

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Braiseret oksekød med kokos - Få opskriften her

Lammekødboller i spicy sauce - Få opskriften her

Butternutsquash med bønner - Få opskriften her

Tartiflette med pastinak og bacon- Få opskriften her