minestronesuppe
Aftensmad

Minestronesuppe med kylling og pancetta

af Camilla Zarah Lawes 14. februar 2022
Foto: Columbus Leth
En skøn suppe at holde varmen på i den kolde tid. Brug fuldkornsspaghetti, hvis du gerne vil have lidt flere fibre indenbords. Her får du opskriften på minestronesuppe med kylling og pancetta
4 personer

MINESTRONESUPPE

  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 3 fed hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • 4 gulerødder
  • 150 g pancetta
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 1½ dl hvidvin
  • 1½ l hønsebouillon
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 squash
  • ½ fennikel
  • 50 g spaghetti
  • 1 tsk. tørrede chiliflager
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • groft brød
  • frisk rosmarin

1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. 

 

2. Pil og hak hvidløg og løg. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Skær pancetta i tern, og steg dem i olie på en dyb pande eller i en gryde. Tilsæt hvidløg, løg og halvdelen af gulerodsskiverne (gem resten til senere), og lad det stege lidt med. Hæld vin på, og lad det koge i 2 minutter. Tilsæt bouillon, tomatpuré og kylling, og bring det i kog.

 

3. Skyl squash og fennikel, skær dem i tynde skiver, og læg dem i suppen. Knæk spaghettien, og lad den koge med i suppen i ca. 15 minutter sammen med resten af gulerødderne. Krydr med chiliflager, salt og peber.

 

4. Servering: Servér minestronesuppe med brød og et drys rosmarin.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Kalvekotelet med blomkålspuré og stegte svampe - få opskriften her

Onsdag: Schnitzel med blomkålsrisotto og ristet grønkål - få opskriften her

Torsdag: Laks med stuvet spinat og kogte kartofler - få opskriften her

Fredag: Flæskesteg på grove grøntsager med kold estragondressing - få opskriften her