

Minestronesuppe med kylling og pancetta
MINESTRONESUPPE
- 400 g kyllingeinderfilet
- 3 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 4 gulerødder
- 150 g pancetta
- 2 spsk. olivenolie til stegning
- 1½ dl hvidvin
- 1½ l hønsebouillon
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 squash
- ½ fennikel
- 50 g spaghetti
- 1 tsk. tørrede chiliflager
- salt og friskkværnet peber
TIL SERVERING
- groft brød
- frisk rosmarin
1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker.
2. Pil og hak hvidløg og løg. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Skær pancetta i tern, og steg dem i olie på en dyb pande eller i en gryde. Tilsæt hvidløg, løg og halvdelen af gulerodsskiverne (gem resten til senere), og lad det stege lidt med. Hæld vin på, og lad det koge i 2 minutter. Tilsæt bouillon, tomatpuré og kylling, og bring det i kog.
3. Skyl squash og fennikel, skær dem i tynde skiver, og læg dem i suppen. Knæk spaghettien, og lad den koge med i suppen i ca. 15 minutter sammen med resten af gulerødderne. Krydr med chiliflager, salt og peber.
4. Servering: Servér minestronesuppe med brød og et drys rosmarin.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Kalvekotelet med blomkålspuré og stegte svampe - få opskriften her
Onsdag: Schnitzel med blomkålsrisotto og ristet grønkål - få opskriften her
Torsdag: Laks med stuvet spinat og kogte kartofler - få opskriften her
Fredag: Flæskesteg på grove grøntsager med kold estragondressing - få opskriften her