chicken-wraps
Aftensmad

Mexicanske pulled chicken-wraps

af Emma Martiny 15. februar 2022
Foto: Nina Malling
Disse wraps er fyldt med spicy mexicansk inspireret kyllingekød. Her får du opskriften på mexicanske pulled chicken-wraps
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 2 løg 
  • 3 hvidløg
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. paprika, gerne røget
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 2 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chilipulver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 140 g tomatpuré
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 4-8 tortillapandekager
  • 2 modne avocadoer
  • 1 hovedsalat
  • cremefraiche 18 %

Opskrift - sådan laver du mexicanske pulled chicken-wraps 

1. Pil og hak løg og hvidløg. Svits det i olie i en gryde, til løgene bliver klare. Tilsæt alle krydderierne, og lad dem svitse med. Rør hakkede tomater og tomatpuré i. Læg kyllingefileterne i gryden, og rør rundt, så de er dækket af tomatsauce. Lad det simre under låg i 30 minutter, til kødet er helt mørt. Tag derefter kyllingefileterne op af gryden, og riv kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg kødet tilbage i gryden; rør rundt, og smag til med hvidvinseddike, salt og peber.

 

2. SERVERING: Lun tortillapandekagerne. Flæk avocadoer, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl og pluk salaten. Fyld pandekagerne med pulled chicken, avocado, salat og cremefraiche.

Pift din wrap op med en nem, hjemmelavet guacamole med opskriften lige her!

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Gulerodssuppe med ingefær og rugbrødsknas – Få opskriften her

Onsdag: Æggekage med chorizo og græskar – Få opskriften her

Torsdag: Sesam-laks med citronpasta og ærter – Få opskriften her

Fredag: Serranosvøbte koteletter i fad – Få opskriften her