Mexicanske pulled chicken-wraps
Mad

Mexicanske pulled chicken-wraps

15. februar 2022
af Emma Martiny
Foto: Nina Malling
Disse wraps er fyldt med spicy mexicansk inspireret kyllingekød. Her får du opskriften på mexicanske pulled chicken-wraps
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 2 løg 
  • 3 hvidløg
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. paprika, gerne røget
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 2 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chilipulver
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 140 g tomatpuré
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • 4-8 tortillapandekager
  • 2 modne avocadoer
  • 1 hovedsalat
  • cremefraiche 18 %

Opskrift - sådan laver du mexicanske pulled chicken-wraps

1. Pil og hak løg og hvidløg. Svits det i olie i en gryde, til løgene bliver klare. Tilsæt alle krydderierne, og lad dem svitse med. Rør hakkede tomater og tomatpuré i. Læg kyllingefileterne i gryden, og rør rundt, så de er dækket af tomatsauce. Lad det simre under låg i 30 minutter, til kødet er helt mørt. Tag derefter kyllingefileterne op af gryden, og riv kødet fra hinanden med 2 gafler. Læg kødet tilbage i gryden; rør rundt, og smag til med hvidvinseddike, salt og peber.

Læs også