madplan
Aftensmad

Madplan: Tacos, galette og entrecote

af Emma Martiny 2. august 2018
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have tacos med søde kartofler, avocado og chili-mayo, galette med aspargesbroccoli og røget laks og entrecote og lun rødbedesalat med valnødder og gedeost. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Tacos med søde kartofler, avocado og chili-mayo – Få opskriften her

Tirsdag: Galette med aspargesbroccoli og røget laks – Få opskriften her

Onsdag: Pasta med kyllingekødboller og bagt tomatsauce – Få opskriften her

Torsdag: Kartoffelsalat med citrondressing og stegte kålpølser – Få opskriften her

Fredag: Entrecote og lun rødbedesalat med valnødder og gedeost – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 150 g røget laks 400 g hakket kyllingekød 4 kålpølser 4 entrecote   FRUGT OG GRØNTSAGER 500 g søde kartofler 750 g kartofler 1 kg rødbeder 2 modne avocadoer 5 fed hvidløg 1 spidskål 1 bakke aspargesbroccoli 2 usprøjtede citroner 1 limefrugt 1 bakke blandet salat 1 kg cherrytomater 50 g rucola 1 rødløg 1 bundt frisk dild 1 bundt frisk purløg 1 håndfuld frisk persille 1 håndfuld frisk koriander 1 håndfuld frisk basilikum 1 håndfuld bredbladet persille   FERSKVARER OG KOLONIAL 1 dåse sorte bønner  12 små tortillaer 1 lille dåse tomatpuré 1 lille glas mayonnaise 250 g feta 3 æg 300 g finvalsede havregryn eller havremel  100 g parmesan  30 g pinjekerner  400 g fettuccine 2 dl grønne linser 1 glas grillede artiskokker 1 lille glas kapers 100 g valnøddekerner 100 g frisk gedeost i rulle   DU SKAL OGSÅ BRUGE olivenolie smør salt og friskkværnet peber hvidvinseddike tørrede chiliflager bagepulver dijonsennep honning balsamicoeddike balsamicoglace