madplan
Aftensmad

Madplan: Laks, mac and cheese og suppe

af Emma Martiny 29. november 2018
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have laks og linsesalat med fennikel, mac and cheese med grønkål og kartoffel-porre-suppe med sprød serranoskinke og rugbrødschips. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Laks og linsesalat med fennikel – Få opskriften her

Tirsdag: Kyllinge-rugkernesalat med ost og vaniljedressing – Få opskriften her

Onsdag: Medister med blomkålskartoffelmos – Få opskriften her

Torsdag: Mac and cheese med grønkål – Få opskriften her

Fredag: Kartoffel-porre-suppe med sprød serranoskinke og rugbrødschips – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 4 laksebøffer 500 g kyllingebrystfilet 600 g medisterpølse 60 g serranoskinke   FRUGT OG GRØNTSAGER 1 blomkål 3 fennikler 1,7 kg kartofler 3 porrer  100 g frisk spinat 5 store stilke frisk grønkål 3 fed hvidløg 3 løg 1 rødløg 2 pærer ½ granatæble 1 bundt purløg 1 bundt salvie 1 bundt frisk persille  
  FERSKVARER OG KOLONIAL 2 dl yoghurt naturel 250 g ricotta 3 dl mælk 50 g parmesan 125 g frisk mozzarella 50 g mild blåskimmelost 100 g smør 1 dl piskefløde 100 g valnøddekerner 30 g ristede og saltede pistacienødder uden skal 300 g makaroni 4 dl belugalinser 4 dl hele rugkerner eller speltkerner ¼ rugbrød   DU SKAL OGSÅ BRUGE olivenolie balsamicoeddike sennep  citronsaft grøntsagsbouillon hønsebouillon laurbærblade hele peberkorn friskrevet muskatnød  vaniljepulver eller korn af ½ vaniljestang salt og friskkværnet peber flagesalt