madplan
Aftensmad

Madplan: Frittata, wok og gullashsuppe

af Emma Martiny 8. marts 2018
Foto: Nina Malling
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have frittata med kartofler og sprød chorizo, wok med nudler, squash og tigerrejer og gullashsuppe. Få alle opskrifterne her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Fritata med kartofler og sprød chorizo – Få opskriften her

Tirsdag: Honning-dijon-kyllingelår med jordskokker og druer – Få opskriften her

Onsdag: Fransk galette med skinke og ost – Få opskriften her

Torsdag: Wok med nudler, squash og tigerrejer – Få opskriften her

Fredag: Gullashsuppe – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK 500 g oksebov 4 kyllingelår 100 g bacon i et helt stykke 150 g tørret chorizo 8 skiver parmaskinke 250 g tigerrejer   
  FRUGT OG GRØNTSAGER 1 bakke vindruer 1 moden avocado 2 citroner 1 limefrugt 5 fed hvidløg 3 løg 1 rødløg 400 g bagekartofler 1 kg jordskokker 500 g blandede kartofler og rodfrugter, f.eks. gulerødder, persillerødder, knoldselleri 250 g tomater 2 squash 1 rød peberfrugt 50 g rucola 50 g frisk spinat 1 bundt bredbladet persille 1 bundt frisk rosmarin 1 bundt frisk koriander 200 g edamamebønner fra frost   FERSKVARER OG KOLONIAL 12 æg 3 dl mælk 1 dl piskefløde 250 g cremefraiche 18 % 4 skiver ost, gerne cheddar eller mozarella 1 dåse hakkede tomater 70 g tomatpuré 1 glas sorte oliven uden sten 1 glas rød karrypasta 1 glas peanutbutter 200 g nudler 300 g boghvedemel 30 g sesamfrø brød (som tilbehør 3 dage)   DU SKAL OGSÅ BRUGE salt og friskkværnet peber olivenolie dijonsennep honning hønsebouillon oksebouillon smør sesamolie sojasauce sød paprika røget paprika stødt spidskommen  2 laurbærblade