madplan
Aftensmad

Madplan: Dampet kuller, grøn risotto og hotdogs

af Emma Martiny 23. maj 2019
Foto: Winnie Methmann
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have dampet kuller i fad med krydderurtekartofler, grøn risotto med bacon og hotdogs med rødløgsrelish. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Dampet kuller i fad med krydderurtekartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Fyldte portobellosvampe med bønnesalat - Få opskriften her

Onsdag: Grøn risotto med bacon - Få opskriften her

Torsdag: Kylling korma med basmatiris - Få opskriften her

Fredag: Hotdogs med rødløgsrelish - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:  800 g kullerfilet 200 g bacon 500 g kylling i strimler 8 gode grillpølser   FRUGT OG GRØNT:  1 kg små kartofler 6 fed hvidløg 2 løg 5 rødløg 2 bundter grønne asparges 150 g grønne bønner 1 agurk 1 hjertesalat 4 store portobellosvampe 50 g frisk spinat 1 porre 1 squash 1 moden avocado 2 cm frisk ingefær 1 limefrugt ½ usprøjtet citron 1 håndfuld ærteskud 1 potte frisk basilikum 1 potte rød skovsyre  1 bundt bredbladet persille 1 bundt frisk dild 1 håndfuld frisk koriander  
  FERSKVARER OG KOLONIAL:  2 dl piskefløde 100 g flødeost naturel 100 g parmesan 2 spsk. smør 1 dl yoghurt naturel 3,5 % 200 g ærter fra frost 1 dl grøn pesto 1 dl græskarkerner 290 g kalamataoliven 4 dl risottoris 4 dl basmatiris 2 dl hvidvin 3 dl æblecider 1½ l hønsebouillon 1 dåse sorte bønner 1 dåse kokosmælk 2 spsk. koncentreret tomatpuré 20 g mandelflager 8 pølsebrød 1 dl saltede mandler 4 spsk. sennep 3 spsk. hvidvinseddike 2 spsk. honning 1 tsk. hele rosa peberkorn 3 spsk. garam masala 1 spsk. karry 1 tsk. flagesalt   DU SKAL OGSÅ BRUGE:  salt og peber olivenolie 1 spsk. balsamicoeddike