madplan
Aftensmad

Madplan: Bagt laks, citronkylling og bøffer

af Camilla Biesbjerg Markussen 18. juli 2019
Foto: Columbus Leth
Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have bagt laks med fetacrumble og brombærsalat, citronkylling med lun spidskålssalat og grøn urtecreme og tykstegsbøffer med kold kartoffelsalat, majskolber og persillesmør. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Bagt laks med fetacrumble og brombærsalat - Få opskriften her

Tirsdag: Lun pastasalat med squash, tomater og hasselnøddepesto - Få opskriften her

Onsdag: Citronkylling med lun spidskålssalat og grøn urtecreme - Få opskriften her

Torsdag: Pizza med serranoskinke, nektariner og frisk mozzarella - Få opskriften her

Fredag: Tykstegsbøffer med kold kartoffelsalat, majskolber og persillesmør - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:  4 tykstegsbøffer 1 hel kylling 650 g fersk laksefilet i ét helt stykke 100 g bacon 8 skiver serranoskinke   FRUGT OG GRØNT: 1.600 g små kartofler 1 rødløg 1 fed hvidløg 2 forårsløg 1 spidskål ½ agurk 3 små squash 300 g små blommetomater 2 bundter radiser 75 g frisk babyspinat 4 majskolber 2 nektariner 400 g friske ærter i bælg 125 g brombær 3 usprøjtede citroner 4 potter frisk basilikum 4 potter kruspersille 2 potter frisk dild 1 potte purløg evt. rød skovsyre  
  FERSKVARER OG KOLONIAL: 75 g parmesan 3 friske mozzarellakugler 5 dl cremefraiche 18 % 100 g smør 150 g feta 10 g gær 3 spsk. mayonnaise 1 tsk. dijonsennep 4 spsk. flydende honning 80 g ristede hasselnøddekerner (f.eks. fra Urtekram) 50 g fuldkornshvedemel 400 g pastaskruer 250 g pizzamel (tipo 00) 1 godt brød 2 spsk. balsamicoglace   DU SKAL OGSÅ BRUGE:  olivenolie og smør til stegning salt og peber 2 tsk. tørret rosmarin 1 tsk. sukker 1 tsk. flagesalt 2 spsk. balsamicoeddike