kalkun
Aftensmad

Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler

af Camilla Zarah Lawes 22. marts 2022
Foto: Columbus Leth
Gør alle grøntsagerne klar på forhånd, så du lynhurtigt kan smide det hele i wokken. Her får du opskriften på lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 600 g kalkunkød, f.eks. bryst
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 broccoli
  • 3 gulerødder
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 dåse majs
  • 2 spsk. solsikkeolie til stegning
  • 1 dl sød chilisauce
  • 1 dl sojasauce
  • 2 dl grøntsagsbouillon

TILBEHØR

  • 300 g fuldkornsnudler
  • ½ bundt koriander

Opskrift - sådan laver du lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler 

 

1. Skær kødet i smalle strimler. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl broccoli, og skær den i aflange buketter. Skræl gulerødderne, og skær dem i aflange stænger. Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Hæld vandet fra majsene. Varm olien op i en wok eller en stor pande, og steg kød, løg og hvidløg ved høj varme i et par minutter. Steg alle grøntsagerne sammen med kødet i 2-3 minutter. Tilsæt chilisauce, sojasauce og grøntsagsbouillon, og lad retten koge op.

 

2. TILBEHØR: Læg nudlerne i en varmefast skål, hæld kogende vand over, og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra nudlerne, og vend dem i retten. Drys med frisk koriander, og servér straks.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag: Tandoori-kyllingebryst med myntecreme og kålsalat - Få opskriften her

Onsdag: Spicy wraps med kylling, spidskål og avocado - Få opskriften her

Torsdag: Ovnbagte tigerrejer og blomkål i tomatsauce - Få opskriften her