

Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler
DET SKAL DU BRUGE
- 600 g kalkunkød, f.eks. bryst
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 broccoli
- 3 gulerødder
- 2 røde peberfrugter
- 1 dåse majs
- 2 spsk. solsikkeolie til stegning
- 1 dl sød chilisauce
- 1 dl sojasauce
- 2 dl grøntsagsbouillon
TILBEHØR
- 300 g fuldkornsnudler
- ½ bundt koriander
Opskrift - sådan laver du lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler
1. Skær kødet i smalle strimler. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl broccoli, og skær den i aflange buketter. Skræl gulerødderne, og skær dem i aflange stænger. Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Hæld vandet fra majsene. Varm olien op i en wok eller en stor pande, og steg kød, løg og hvidløg ved høj varme i et par minutter. Steg alle grøntsagerne sammen med kødet i 2-3 minutter. Tilsæt chilisauce, sojasauce og grøntsagsbouillon, og lad retten koge op.
2. TILBEHØR: Læg nudlerne i en varmefast skål, hæld kogende vand over, og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra nudlerne, og vend dem i retten. Drys med frisk koriander, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Tandoori-kyllingebryst med myntecreme og kålsalat - Få opskriften her
Onsdag: Spicy wraps med kylling, spidskål og avocado - Få opskriften her
Torsdag: Ovnbagte tigerrejer og blomkål i tomatsauce - Få opskriften her