1. MARINADE: Rør yoghurten med krydderierne, og vend kyllingefileterne i blandingen. Lad dem marinere på køl i mindst 20 minutter, gerne helt fra morgenstunden.
2. Tænd ovnen på 180°. Fordel de marinerede kyllingefileter på en bageplade beklædt med bagepapir, og hæld det sidste af marinaden over. Steg kødet i ovnen i ca. 30 minutter.
3. KÅLSALAT MED SESAM: Skær spidskålen i grove stykker. Skær blomkål i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber, og bland de 2 slags kål med dressingen. Drys salaten med sesamfrø.
4. MYNTECREME: Hak myntebladene groft, og rør dem med yoghurt, salt og peber. Servér kyllingefileterne med frisk kålsalat, myntecreme og groft brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler - Få opskriften her