Aftensmad

Linsesuppe med porre

6. september 2013
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Denne skønne linsesuppe med porre er meget nem at tilberede, og så mætter den godt

TID: 40 MIN

Det skal du bruge2-3 porrer2 fed hvidløg1 spsk olivenolie5 stilke timian + lidt til servering200 g Puy-linser1½ l bouillon eller god hjemmelavet suppe

Her får du endnu en suppe med årstidens grøntsager - svampesuppe med porrer, selleri og gulerødder

Sådan laver du linsesuppe med porreRens porrerne og skær dem i små stykker. Tag lidt porrestykker fra til servering. Pil og hak hvidløget. Sautér porrer og hvidløg i et par min. i olie med timianblade. Hæld linser og bouillon på, og lad suppen simre i ca. 30 min., til linserne er helt møre.Smag linsesuppen til med salt og peber, og pynt med porre og evt. lidt timian.

Der skal brød til suppe. Prøv dette lækre majsbrød med salattern - perfekt til linsesuppe med porre

Mangler du inspiration til forretten? Så klik dig igennem galleriet med 14 forretter nedenfor