

Linguini med butternutsquash, broccoli og varmrøget laks
INGREDIENSER
- 300 g butterbutsquash
- 300 g broccoli
- 400 g linguinipasta
- 1 lille bundt bredbladet persille
- 1 tsk. chiliflager (f.eks. fra Urtekram)
- 4 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- 200 g varmrøget laks
- 1 citron
Den gule butternut er en mellemting mellem en squash og et græskar. Den har en mild smag, som passer godt til røget fisk.
1. Bring en stor gryde letsaltet vand i kog. Skyl butternutsquashen, halvér den, og fjern kernerne. Skær den i mindre terninger. Skyl og del broccolien i mindre buketter. Kog pastaen i den store gryde sammen med butternutsquash i 10 minutter. Tilsæt broccoli efter 7 minutter, og lad den koge med de sidste 3 minutter af kogetiden. Hæld vandet fra pasta og grøntsager. Skyl og hak persillen.
2. Vend pastaen med chiliflager, olivenolie, friskkværnet peber og persille. Del laksen i mindre stykker, og vend den rundt med pastaen. Servér straks med citron skåret i både.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke - Få opskriften her
Cannelloni med kylling og svampe - Få opskriften her
Penne med gorgonzola og valnødder - Få opskriften her
Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat - Få opskriften her