
Selvudvikling
Ingredienser til barbecuesauceCa. 1 ¼ l2 spsk olie2 løg2 fed hvidløg1 rød chili2 stilke bladselleri500 g tomater1 æble1 dl portvin½ dl vineddike1 spsk farin1 spsk gule sennepsfrøSalt, peberEt nip allehånde½ tsk revet muskatnød
Bag dine egne grovflute til grillfesten
Sådan laver du barbecuesauce
Kom olie i en gryde og damp hakket løg, hvidløg og chili.Tilsæt ituskåret selleri, tomater og æble sammen med portvin, eddike og sukker.Kog op og tilsæt krydderier. Lad det hele koge i ca. 30 min. hvorefter det blendes.Hæld op i en skål og smag til evt. med mere salt, peber, chili.Hæld på skoldede glas og opbevar i køleskabet. Holder ca. 2 uger. Kan evt. fryses.