Lammechops
Aftensmad

Lammechops

8. august 2012
Af: af Camilla Zarah Lawes
En dejlig opskrift på mørt lam, server med Tzatziki til og gør den til en græsk oplevelse

Det skal du bruge

  • Lammeryg, 200 g pr. pers.
  • Havsalt, friskkværnet peber
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk hakket timian
  • Skal fra 1 usprøjtet/øko-citron

Lammechops (Tid: 30 min.)

Fremgangsmåde

  1. Lammet steges på en tør pande - med fedtkanten nedad.
  2. Krydr med salt, peber, fintrevet hvidløg og timian.
  3. Steg kødet mørt i en 180 grader varm ovn i 10-15 min., afhængig af hvor rødt det skal være.
  4. Lad kødet hvile i 5 min. og skær det ud, så hver person får tre-fire ben. Drys med salt, peber og friskrevet citronskal.
  5. Servér med tzatziki og græsk salat.

Se flere opskrifter med lam her.

Læs mere om:

Læs også