Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Lammechops
8. august 2012
Af:
af Camilla Zarah Lawes
En dejlig opskrift på mørt lam, server med Tzatziki til og gør den til en græsk oplevelse
Det skal du bruge
Lammeryg, 200 g pr. pers.
Havsalt, friskkværnet peber
2 fed hvidløg
3 spsk hakket timian
Skal fra 1 usprøjtet/øko-citron
Lammechops (Tid: 30 min.)
Fremgangsmåde
Lammet steges på en tør pande - med fedtkanten nedad.
Krydr med salt, peber, fintrevet hvidløg og timian.
Steg kødet mørt i en 180 grader varm ovn i 10-15 min., afhængig af hvor rødt det skal være.
Lad kødet hvile i 5 min. og skær det ud, så hver person får tre-fire ben. Drys med salt, peber og friskrevet citronskal.
Servér med tzatziki og græsk salat.
Se flere opskrifter med lam her.
Læs mere om:
Opskrifter med lam
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også