Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Lam med abrikoser
13. september 2010
(Opdateret 13.09.10)
Af:
af Louisa Lorang
Ugens fredagsopskrift er lam med abrikoser. Få opskriften her
Det skal du bruge (2 pers)
300 g lam i terninger
lidt olie til stegning
2 løg i både
3 fed hvidløg i tynde skiver
100 g tørrede abrikoser i strimler
1 aubergine i terninger
2 tsk. stødt spidskommen
½-1 tsk. cayennepeber
2 tomater i terninger
4 dl vand
1 dl røde linser
salt
TILBEHØR
lidt plukket koriander
fladbrød
Fremgangsmåde
Brun kødet i olie i en varm stor gryde.
Kom løg og hvidløg ved, og lad begge dele stege, uden at det tager farve.
Kom abrikoser, aubergine, spidskommen og cayennepeber i og måske en smule mere olie.
Lad det hele stege, til auberginen er blød.
Kom tomater og vand på, og tilsæt linserne.
Sæt låg på, og lad det simre under låg i 20-30 minutter, eller til linser og kød er møre. Tjek undervejs, om der skal tilsættes lidt mere vand.
Smag til med salt, og servér med koriander og fladbrød.
Se flere opskrifter med lam her.
Læs mere om:
Opskrifter med lam
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også