laks
Aftensmad

Laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo

af Emma Martiny 21. februar 2022
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Gør tallerkenen festlig med sorte ris og en mayo, der prikker lidt på tungen.. Her får du opskriften på laks med sorte ris, pak choi og wasabimayo
4 personer
Tid i alt 25 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 laksebøffer
  • salt og friskkværnet peber
  • smør og/eller olie til stegning
  • 2 pak choi

WASABIMAYO

  • 1 dl god mayonnaise
  • 2-4 tsk. wasabipasta
  • 1 tsk. sojasauce

TILBEHØR

  • 4 dl sorte ris

1. TILBEHØR: Kog risene efter anvisningen på pakken. Kværn salt og peber over laksebøfferne, og steg dem på begge sider i smør og/eller olie på en pande, indtil de er gyldne og gennemstegte.

 

2. WASABIMAYO: Rør mayonnaise og wasabipasta sammen, og smag til med sojasauce.

 

3. Del pak choi i halve, og skyl dem godt. Kværn salt og peber over, og steg dem kort ved høj varme, indtil bladene bliver mørkegrønne og blanke. Servér med sorte ris, laks og wasabimayo.

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Grøntsagssamosaer med hjemmelavet mangochutney – Få opskriften her

Onsdag: Kyllingesalat med avocado og jordbær – Få opskriften her

Torsdag: Tærte med gedeost og spinat – Få opskriften her

Fredag: Forårsruller med steak og peanutdressing – Få opskriften her