Kyllingesuppe med spinat og nudler
Aftensmad

Kyllingesuppe med spinat og nudler

af Camilla Biesbjerg Markussen 29. august 2019
Foto: Columbus Leth
Så nem og lækker, at man næsten ikke forstår, hvorfor man ikke har spist denne suppe hver dag. Her får du opskriften på kyllingesuppe med spinat og nudler
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 løg
  • 2 porrer
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 1 l hønsebouillon
  • 5 dl vand
  • 1 tsk. sukker
  • 2 spsk. sojasauce
  • 100 g nudler, f.eks. ramen-nudler fra Santa Maria
  • 450 g kyllingebrystfilet
  • Salt og peber
  • 100 g frisk babyspinat

Opskrift - sådan laver du kyllingesuppe med spinat og nudler 

  Pil og hak løg. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Steg løg og porrer i olie i en gryde i 3-4 minutter, til de er bløde. Tilsæt bouillon, vand, sukker og sojasauce, og bring suppen i kog. Tilsæt nudlerne, og kog dem i suppen i 5 minutter. Skær kyllingefilet i tynde strimler, læg dem i suppen, og lad dem koge i ca. 5 minutter. Smag suppen til med salt og peber, og tag gryden af varmen. Skyl spinaten, og vend den i suppen lige inden servering.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Blomkålscurry med sprød topping og ris - Få opskriften her

Tirsdag: Fiskepie med torsk, rejer, porrer og broccoli - Få opskriften her

Onsdag: Fyldte squash med oksekød, mozzarella og kartoffelbåde - Få opskriften her

Fredag: Mac and cheese med blomkål, ærter og spidskålssalat - Få opskriften her

 

Andre lækre opskrifter