Mad
7. februar 2022

Kyllingeburger med avocado og rabarberchutney

Kyllingeburger med avocado og rabarberchutney er en vaske ægte onsdagsret. Få opskriften her.
Af: Camilla Zarah Lawes
Kyllingeburger med avocado og rabarberchutney

Foto: Columbus Leth

Kyllingeburger med avocado og rabarberchutney er en vaske ægte onsdagsret. Få opskriften her.
4 personer
Tid i alt 40 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 kyllingebrystfileter
  • 1 spsk. sesamolie til stegning
  • 1 hjertesalat
  • 1 moden avocado
  • 4 store burgerboller
  • 4 spsk. god mayonnaise

RABARBERCHUTNEY

  • 150 g rabarber
  • 1 stort rødløg
  • 2 cm frisk ingefær
  • ¾ dl æblecidereddike
  • 100 g muscovadosukker
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. fennikelfrø
  • ¼ frisk rød chili
  • 1 kanelstang
Annonce

Opskrift - sådan laver du kyllingeburger med avocado og rabarberchutney

  1. Rabarberchutney: Rens rabarberne, og skær dem i stykker på 4 cm. Pil rødløget, og skær det i både. Kog forsigtigt rabarber og rødløg op i en gryde sammen med de øvrige ingredienser, og lad chutneyen småkoge under låg i 30 minutter. Rør med jævne mellemrum, så den ikke brænder på. Tag den fra varmen, og lad den køle af.
  2. Pensl kyllingebrysterne med olie, og steg dem på begge sider på en varm (grill)pande ved høj varme. Skru ned for varmen, og lad dem stege, til de er helt gennemstegte. Skyl og tør hjertesalaten, og del den i blade. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Lun burgerbollerne, og smør dem med mayonnaise. Fyld dem med salat, avocado, kyllingebryst skåret i skiver og rabarberchutney.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.