

Kylling i kokos med edamamebønner og citrongræs
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g kyllingebrystfilet
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 stængler citrongræs
- 2 cm frisk ingefær
- 1 spsk. solsikkeolie til stegning
- 2½ dl misobouillon
- 1 dåse kokosmælk (400 g)
- 200 g edamamebønner uden bælg (fra frost)
TILBEHØR
- 4 dl ris
TIL SERVERING
- 200 g frisk rødkål
- ½ bundt koriander
1. Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken.
2. Kylling: Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak hvidløg og løg. Pil det yderste lag af citrongræsset, skær top og bund fra, og hak resten af stænglerne fint. Skræl ingefær, og hak det fint. Steg hvidløg, løg, citrongræs og ingefær i olie i en gryde. Tilsæt kylling, og brun det på alle sider. Hæld bouillon ved, og lad det koge ind til den halve mængde. Tilsæt kokosmælk, skru ned for varmen, og lad retten simre, til saucen er let cremet. Lad de frosne edamamebønner koge med i et par minutter under omrøring.
3. Servering: Snit rødkål fint på et mandolin- eller rivejern. Vend de kogte ris og den snittede rødkål i retten lige inden servering, og top med koriander.
TIP: Misobouillon fås i bl.a. helsekostbutikker, hos Matas og hos asiatiske købmænd. Kan evt. erstattes af hønsebouillon.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Torskefilet med grøn olivenpesto og ovnbagte rodfrugter - Få opskriften her
Onsdag: Tomatsuppe med kødboller og perlespelt - Få opskriften her
Torsdag: Spaghetti med gedeost, squash og tomat - Få opskriften her
Fredag: Bøf med nudelsalat og ristede ris - Få opskriften her