
1. Skræl agurken, og skær den i grove stykker.
2. Flæk melonen (gem ¼ til tirsdag); skrab kernerne ud, og skær skrællen af. Skær melonen i mindre stykker, og blend melon, agurk og forårsløg, til det hele er findelt, mens du tilsætter vand undervejs. Blend, til suppen er fin og nogenlunde glat. Smag til med olivenolie, citron og salt. Sæt den koldt – gerne i fryseren – indtil servering.
3. Del imens de små løg i ”skaller”. Kog sukker og eddike op i en kasserolle; kom løgskallerne i lagen, og varm dem med i ca. ½ minut. Sæt løgene i køleskab i lagen, og dræn lagen fra inden brug.
4. Rist mandlerne i olie på en varm pande i 3-5 minutter. Krydr med salt.
5. Anret suppen i kolde skåle med løg og mandler. Servér straks med brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Laksekrebinetter i sprød salat - Få opskriften her
ONSDAG: Svinekoteletter med sommerkartoffelsalat - Få opskriften her
TORSDAG: Pizza med bresaola og parmesan - Få opskriften her
FREDAG: Kalv a la ragout med fennikel og små tomater - Få opskriften her