
Aftensmad
1. Rør smuldret gær ud i vand i en skål. Tilsæt salt, sukker og olie, og rør melet i, lidt ad gangen. Ælt dejen spændstig. Pensl dejen med olie, og lad den hæve tildækket i en skål i ca. 1 time.
2. Sæt 2 bageplader i ovnen, og varm ovnen op til 250°. Del dejen i 2 dele, og rul dem ud med kagerulle på et meldrysset bord til tynde pizzabunde. Flyt pizzabundene over på hver sit ark bagepapir. 3. MASCARPONETOPPING: Smør mascarpone ud på pizzabundene. Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på mandolinjern. Fordel dem over pizzabundene. Rens og halvér radiserne, vend dem med olie, og fordel dem på pizzabundene. Krydr med salt og peber. 4. Træk bagepapiret med pizzaerne over på de brandvarme bageplader. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til bundene er sprøde og gyldne. 5. SERVERING: Skyl og tør salaten, og fordel den over pizzaerne. Servér straks. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laks med quinoa, pastinakfritter og ristet hvidløgsmayo – Få opskriften her
Tirsdag: Quinoa-pande med asparges og spejlæg – Få opskriften her
Onsdag: Falafelburger med tahindressing – Få opskriften her
Fredag: Oksemørbrad med polenta og tomatkompot – Få opskriften her