Opskrift - sådan laver du kål-hotdogs med grøntsager og basilikumcreme
SYLTET SPIDSKÅL: Skyl og snit spidskål fint. Vend med salt, citronsaft og honning, og lad salaten trække på køl i 20 minutter.
RISTEDE LØG: Pil løgene, og skær dem i tynde ringe. Vend dem i mel. Læg løgene i en sigte, og ryst overskydende mel af. Opvarm olie i en gryde, og steg ca. ¼ af løgene gyldne i olien. Tag dem op med en hulske, og afdryp på fedtsugende papir. Gentag med resten af løgene.
BASILIKUMCREME: Pluk bladene af basilikummen, og hak dem fint. Rør dem sammen med mayonnaisen.
Steg pølserne på en pande, til de er gyldne. Skyl og tør salatbladene, og sørg for at bevare dem hele. Skyl agurken, og skær den i bittesmå tern. Vrid den syltede kål fri for overskydende væde.
Saml 8 hotdogs med først et helt salatblad, dernæst syltet kål, en stegt pølse, basilikumcreme, agurketern, ristede løg og masser af klippet karse. Servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER:
Mandag: RegnbuepizzaTirsdag: Fuldkornspita med kebab, hummus og spidskålTorsdag: Friske forårsruller med kylling, mango og peanutbutterdipFredag: Stegte blæksprutteringe med stribet bedesalat og citronmayonnaise