
Torsk og pancetta:
Tænd ovnen på 180°. Læg pancettaskiverne i den ene side på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær torskefileten i mindre stykker, og læg dem i et smurt ovnfad. Sæt fadet med torsk på bagepladen ved siden af pancettaskiverne, og steg det hele i ovnen i 15-20 minutter, til panettaen er sprød, og fisken er gennemtilberedt. Afdryp pancetta på fedtsugende papir.
Pil løget, og hak det fint. Rens og skrub jordskokkerne. Skræl kartoflerne, og skær kartofler og jordskokker i mindre tern. Steg grøntsagerne i smør i 3-4 minutter i en gryde. Tilsæt bouillon, og bring suppen i kog. Lad suppen småkoge i 20 minutter, til grøntsagerne er helt møre. Tilsæt fløde, og blend suppen glat med en stavblender. Justér evt. konsistensen med lidt vand, hvis suppen er for tyk. Varm suppen igennem, og smag til med æbleeddike, salt og peber.
Servering:
Fordel torskestykkerne i dybe tallerkener, og hæld suppen over. Pynt med frisk kørvel, og servér med sprød pancetta og groft brød.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller og vintersalat med kikærter, appelsin og granatæblekerner – få opskriften her
Tirsdag: Fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta – få opskriften her
Torsdag: Spinatlasagne med valnødder og svampe – få opskriften her
Fredag: Kylling i flødetomatsauce med svampe – få opskriften her
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller og vintersalat med kikærter, appelsin og granatæblekerner – få opskriften her
Tirsdag: Fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta – få opskriften her
Onsdag: Jordskokkesuppe med torsk, kørvel og pancetta – få opskriften her
Torsdag: Spinatlasagne med valnødder og svampe – få opskriften her
Fredag: Kylling i flødetomatsauce med svampe – få opskriften her