
Tænd ovnen på 200° varmluft. Læg kødet i en skål. Pil og pres hvidløg. Skyl og hak persille og basilikum fint. Rør det i kødet sammen med tomatsauce, æg, rasp, friskrevet parmesan, salt og peber, så du får en jævn fars. Afdryp de soltørrede tomater, og hak dem groft. Rør dem i farsen, og sæt skålen på køl i 30 minutter.
Læg halvdelen af farsen i et ovnfast fad, og lad det udgøre bunden af farsbrødet. Halvér de 2 kugler frisk mozzarella, og læg dem i en stribe midt på farsen. Læg den resterende fars over, og form farsbrødet omkring mozzarellaen. Læg serranoskinken hen over farsbrødet, og sæt fadet i ovnen i 45 minutter.
OVNKARTOFLER: Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med olie og salt på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kartoffelbådene i ovnen i 40 minutter sammen med farsbrødet, til de er gyldne og sprøde.
SERVERING: Skyl og tør rucola. Servér farsbrødet med ovnkartofler, aioli og rucola.
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.