Aftensmad

Ida Davidsen: Stegt kongeål med det hele

af Ida Davidsen 25. marts 2013
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Smørrebrød når det er bedst, kommer fra smørrebrøds-dronningen Ida Davidsen, prøv hendes stegte kongeål

Stegt kongeål med det hele

Ingredienser1 skive rugbrødSmør1 stk. kongeål (handelsbetegnelse for pighaj og et billigere alternativ til alm. ål), spørg fiskehandlerenMelSalt, peberBelug-art, CaviArtLimeDild

LÆS MERE: Et stykke med Dirch? Få 2o fantastiske Ida Davidsen opskrifter på hendes klassiske smørrebrød

FremgangsmådeSWEETPOTATOES-SALAT:Kogte, kolde søde kartofler (eller alm.) rørt med kryddermayonnaise

Vend fisken i mel, drys med salt og peber og steg den sprød i smør på panden.

Læg fisken på smurt brød, og anret med en stribe kartoffelsalat og kaviaragtig pynt, limebåd og masser af dild.