Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Ida Davidsen smørrebrød: Røget ribbenssteg med sennep
15. november 2009
(Opdateret 15.11.09)
Af:
Ida Davidsen
Smørrebrød med ribbenssteg, kartoffelsalat, rødbede og stærk sennep fra Ida Davidsen.
Det skal du bruge
½ skive rugbrød med smør
2 lune skiver af røget ribenssteg, stegt 5 min. i ovnen, så sværen er sprød
2 spsk kartoffelsalat med hakket grønt
1 skive rødbede
Stærk sennep i kogt æggeskal/plastskal
Stærk sennep
100 g Colman's sennep (pulver)
100 g stødt melis
½ pilsnerøl
½ dl cognac
Fremgangsmåde
Rør senneppen sammen og lad den trække på køl 1 døgn.
Læg kødet på brødet.
Placér kartoffelsalaten i en diagonal bræmme, pynt med en rødbede-"rytter" og servér den stærke sennep til.
Ses flere opskrifter på smørrebrød her.
Læs mere om:
Opskrifter på smørrebrød
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også