Ida Davidsen smørrebrød røget ribbenssteg med sennep
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød: Røget ribbenssteg med sennep

15. november 2009
af Ida Davidsen
Smørrebrød med ribbenssteg, kartoffelsalat, rødbede og stærk sennep fra Ida Davidsen.

Smørrebrød fra Ida Davidsen med røget ribbenssteg med sennep

Det skal du bruge: 

½ skive rugbrød med smør

2 lune skiver af røget ribenssteg, stegt 5 min. i ovnen, så sværen er sprød2 spsk kartoffelsalat med hakket grønt1 skive rødbedeStærk sennep i kogt æggeskal/plastskal

Stærk sennep:100 g Colman's sennep (pulver)100 g stødt melis½ pilsnerøl½ dl cognac

LÆS OGSÅ: Smørrebrød fra Ida Davidsen: Karrysild

Sådan gør du: Rør senneppen sammen og lad den trække på køl 1 døgn. Læg kødet på brødet. Placér kartoffelsalaten i en diagonal bræmme, pynt med en rødbede-"rytter" og servér den stærke sennep til.