Smørrebrød med kartoffel og krydderurtecreme
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød med nye kartofler og krydderurte-creme

12. juli 2010
af Ida Davidsen
Foto: Bjørn Jakobsen
Smørrebrød med nye kartofler, creme fraiche og krydderurter fra Ida Davidsen.

1 pers.

Det skal du bruge til smørrebrød med kartoffel og krydderurtecreme

½ skive rugbrød med smør2-3 nye kartofler1 spsk creme fraiche 38%1 spsk hakkede friske krydderurter (fx dild, persille, kørvel, løvstikke)

Prøv også: Smørrebrød med stegt sild og røget kartoffel

Sådan laver du smørrebrød med kartoffel og krydderurtecreme

1. Kog de nye kartofler i letsaltet vand.

2. Afkøl dem og skær dem i skiver.

3. Læg skiverne på det smurte brød.

4. Hak krydderurterne fint og rør dem i creme fraichen.

5. Læg en bræmme af cremen oven på kartoffelskiverne.

6. Krydr med salt og peber og pynt med friske krydderurter.

Prøv også: En klassisk jordbærkage - perfekt oven på en god frokost