Ida Davidsen smørrebrød
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lone Hertz"

23. september 2009
af Ida Davidsen
Dette stykke smørrebrød fra Ida Davidsen er opkaldt efter skuespilleren Lone Hertz.

Ida Davidsens smørrebrød opkaldt efter Lone Hertz

Dildmayonnaise:

250 g mayonnaise, smagt til med HP sauce, worcestershiresauce, dijon­sennep, citronsaft og Maggi-krydderi2 spsk creme fraiche 18%1 bundt dild

Smørrebrødet:1 skive surbrød med smør1 hårdkogt æg1 spsk dildmayonnaise1 røget sildefilet3-4 radiser2-3 stængler frisk purløg

LÆS OGSÅ: Prøv også et stykke med Bendt Bendtsen

Smag mayonnaisen til med det nævnte, ca. 1 tsk af hver.

Tilsæt derefter creme fraiche og hakket dild. Smag til med salt og peber.

Lad dildmayonnaisen hvile mindst ½ time på køl før brug.

Smør surbrødet. Skær ægget i både.

Læg æggebådene taglagt efter hinanden hele brødet rundt.

Læg dildmayonnaisen i en bræmme over æggene og læg silden ved siden af mayonnaisen.

Top med revne radiser og drys med klippet purløg.

Prøv flere stykker smørrebrød fra Ida Davidsen