Ida Davidsen smørrebrød
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lene Espersen"

3. juni 2010
af Ida Davidsen
Tekst: Birgitte Engen Foto: Bjørn Jakobsen
Også politikere kan opnå at få opkaldt et stykke smørrebrød fra Ida Davidsen efter sig. Her er det konservative Lene Espersen.

Prøv Ida Davidsens smørrebrød opkaldt efter Lene Espersen

Det skal du bruge:

½ skive rugbrød med smør8 skiver hvidvinskogte kartofler2 spsk aïoli (hvidløgsmayonnaise, kan købes færdig)4 stykker kogt krabbekød, evt. Alaska kongekrabbe (fra dåse)1 spsk CaviArt lakserognEn dusk dild til pynt

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne i halvt vand og halvt hvidvin plus ½-1 dl eddike og salt.

2. Når kartoflerne er i kog, skal de prikkes med en gaffel.

LÆS OGSÅ: Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lone Hertz"

3. Køl dem af, når de er kogt.

4. Læg kartoffelskiverne taglagt på det smurte brød, og læg aïolien i en bræmme på langs.

5. Anret krabbekød på den ene side og lakserogn på den anden side oven på aïolien.

6. Pynt med dild.