Ida Davidsen smørrebrød
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Dirch Passer"

af Ida Davidsen 1. januar 2010
Prøv Ida Davidsen smørrebrød med tartarkød, spejlæg og ansjos, som er opkaldt efter Dirch Passer.

Prøv Ida Davidsens smørrebrød opkaldt efter Dirch Passer 

Det skal du bruge: 

½ skive rugbrød med smørca. 50 g tartar-kødsalt og pebersmør1 spejlæg1-2 hakkede tomater uden kerner2 ansjosfileterhakket purløg

LÆS OGSÅ: Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Bendt Bendtsen"

Sådan gør du: Form kødet til en tynd bøf, krydr med salt og peber og steg den hurtigt i smør på panden.

Læg den på brødet, læg spejlægget over og top med hakket tomat. Pynt med ansjosfileterne og drys purløg over.