Aftensmad
1. januar 2010(Opdateret 01.01.10)

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Dirch Passer"

Prøv Ida Davidsen smørrebrød med tartarkød, spejlæg og ansjos, som er opkaldt efter Dirch Passer.
Af: Ida Davidsen
Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Dirch Passer"
Prøv Ida Davidsen smørrebrød med tartarkød, spejlæg og ansjos, som er opkaldt efter Dirch Passer.

Det skal du bruge

  • ½ skive rugbrød med smør
  • ca. 50 g tartar-kød
  • salt og peber
  • smør
  • 1 spejlæg
  • 1-2 hakkede tomater uden kerner
  • 2 ansjosfileter
  • hakket purløg
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Form kødet til en tynd bøf, krydr med salt og peber og steg den hurtigt i smør på panden.
  2. Læg den på brødet, læg spejlægget over og top med hakket tomat.
  3. Pynt med ansjosfileterne og drys purløg over.

Ses flere opskrifter på smørrebrød her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.