Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bent Fabricius-Bjerre
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bent Fabricius-Bjerre

1. januar 2010Opdateret 12. april
af Ida Davidsen
Prøv Ida Davidsens smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise, der er opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre

Det skal du bruge

  • ½ skive rugbrød med smør
  • 100 g friskkogt krabbekød
  • 2-3 kogte kartofler
  • 2 spsk sort kaviar (gerne caviart)
  • 2 grønne asparges, 2 spsk dildmayonnaise

Fremgangsmåde

  1. Smør brødet og læg krabbekødet langs kanterne.
  2. Skær 2-3 kogte kartofler i skiver og læg dem midt på brødet.
  3. Arrangér en bræmme sort kaviar ved siden af en bræmme dildmayonnaise.
  4. Pynt med letkogte asparges, lagt som »tangenter« oven på maden.

Ses flere opskrifter på smørrebrød her.

Læs også