Aftensmad
1. januar 2010(Opdateret 01.01.10)

Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bent Fabricius-Bjerre

Prøv Ida Davidsens smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise, der er opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre
Af: Ida Davidsen
Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bent Fabricius-Bjerre
Prøv Ida Davidsens smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise, der er opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre

Det skal du bruge

  • ½ skive rugbrød med smør
  • 100 g friskkogt krabbekød
  • 2-3 kogte kartofler
  • 2 spsk sort kaviar (gerne caviart)
  • 2 grønne asparges, 2 spsk dildmayonnaise
Annonce

Fremgangsmåde

  1. Smør brødet og læg krabbekødet langs kanterne.
  2. Skær 2-3 kogte kartofler i skiver og læg dem midt på brødet.
  3. Arrangér en bræmme sort kaviar ved siden af en bræmme dildmayonnaise.
  4. Pynt med letkogte asparges, lagt som »tangenter« oven på maden.

Ses flere opskrifter på smørrebrød her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.