Opskrift - sådan laver du hotdogs med rødløgsrelish
1. Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Steg dem i smør, til de falder sammen. Tilsæt eddike, honning, peberkorn og salt, og lad det stege videre, til du får en skinnende relish. Tag det af varmen, og lad relishen køle af inden servering.
2. Steg pølserne, evt. på en grillpande, og lun pølsebrødene. Skyl hjertesalaten, og del den i blade. Skyl agurken, og høvl lange, tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Hak de saltede mandler groft. Fyld pølsebrød med salat, rødløgsrelish og sennep. Top med agurkebånd, mandler og skovsyre, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dampet kuller i fad med krydderurtekartofler - Få opskriften her
Tirsdag: Fyldte portobellosvampe med bønnesalat - Få opskriften her
Onsdag: Grøn risotto med bacon - Få opskriften her
Torsdag: Kylling korma med basmatiris - Få opskriften her