Hotdogs med rødløgsrelish
Aftensmad

Hotdogs med rødløgsrelish

af Emma Martiny 23. maj 2019
Foto: Winnie Methmann
Er du til gourmet eller fastfood? Med disse smukke hotdogs behøver du ikke at vælge. Her får du opskriften på hotdogs med rødløgsrelish
4 personer
Tid i alt 40 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 8 gode grillpølser
  • 8 pølsebrød
  • 1 hjertesalat
  • 1 agurk
  • 1 dl saltede mandler
  • 4 spsk. sennep
  • rød skovsyre til pynt

RØDLØGSRELISH

  • 5 rødløg
  • 1 spsk. smør til stegning
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. honning
  • 1 tsk. hele rosa peberkorn
  • 1 tsk. flagesalt

Opskrift - sådan laver du hotdogs med rødløgsrelish 

  1. Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Steg dem i smør, til de falder sammen. Tilsæt eddike, honning, peberkorn og salt, og lad det stege videre, til du får en skinnende relish. Tag det af varmen, og lad relishen køle af inden servering.   2. Steg pølserne, evt. på en grillpande, og lun pølsebrødene. Skyl hjertesalaten, og del den i blade. Skyl agurken, og høvl lange, tynde bånd af den med en kartoffelskræller. Hak de saltede mandler groft. Fyld pølsebrød med salat, rødløgsrelish og sennep. Top med agurkebånd, mandler og skovsyre, og servér.   Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Dampet kuller i fad med krydderurtekartofler - Få opskriften her

Tirsdag: Fyldte portobellosvampe med bønnesalat - Få opskriften her

Onsdag: Grøn risotto med bacon - Få opskriften her

Torsdag: Kylling korma med basmatiris - Få opskriften her

 

Læs også