Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Havstryger
1. januar 2010
(Opdateret 01.01.10)
Af:
af Ida Davidsen
Ida Davidsen smørrebrød med sardiner, kryddersild og æggeblomme.
Ingredienser
1 skive ristet franskbrød med smør
2 sardiner i tomat
2 stykker kryddersild ca. 2 cm brede
1 spsk hakkede løg
1 spsk kapers
1 salmonellafri æggeblomme i plasticskal eller kogt æggeskal
1 dildkvist
1 citronbåd
Fremgangsmåde
Læg de to sardiner omvendt af hinanden på brødets ender.
Læg en kryddersild på hver sardin og kom løg og kapers i midten.
Placér æggeblommen i midten.
Læg dildkvisten på løgsiden og citronbåden ved siden af.
Ses flere opskrifter på smørrebrød her.
Læs mere om:
Opskrifter på smørrebrød
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også