hakkebøffer
Aftensmad

Hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce

af Marie Melchior 14. februar 2022
Foto: Line Falck
Den kraftige sauce af balsamico og honning giver masser af smag til retten. Her får du opskriften på hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce
4 personer

HAKKEBØFFER

  • 600 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber

STEGTE SVAMPE

  • 4 store portobellosvampe
  • 4 spsk. olie til stegning
  • 1 dl balsamicoeddike
  • 1 spsk. honning
  • 100 g rucola

TILBEHØR

  • 1 kg nye kartofler

1. Tilbehør: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.

 

2 Hakkebøffer: Form kødet til hakkebøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.

 

3. Stegte svampe: Rens svampene, og kassér stokkene. Skær svampene i skiver. Steg svampene i olie på en pande ved høj varme i  ca. 5 minutter, til de falder lidt sammen og får stegeskorpe. Hæld balsamico og honning på panden, og lad den koge ind til en sauce i ca. 3 minutter. Skyl og tør rucolaen; vend den sammen med svampene.

 

4. Servering: Anret bøfferne på 4 tallerkener sammen med de stegte svampe. Dryp balsamicosauce over, og servér med de kogte kartofler.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Asiatisk kyllingesalat med limedressing - Få opskriften her

Tirsdag: Stegt torsk med lynstegte grøntsager - Få opskriften her

Onsdag: Pizza med feta og hele tomater - Få opskriften her

Fredag: Citronmarinerede lammekoteletter med kartoffelsalat - Få opskriften her