Læs også

Aftensmad
1. Vend kyllingestrimlerne i gyroskrydderi, salt, peber og olie, og lad det trække i køleskabet. 2. TZATZIKI: Skyl agurken, og riv den groft. Drys med en smule salt, og afdryp agurken i en sigte. Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med yoghurt, citronsaft og peber. Pres den sidste væde fra agurken med hænderne, og vend den i yoghurten. 3. Steg de gyrosmarinerede kyllingestrimler på en pande ved høj varme. 4. SERVERING: Pil og skær rødløget i tynde både. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Skyl og tør salaten. Hak mynten groft. Fordel kylling, rødløg, tomatskiver, mynte, salat og tzatziki i en stribe i midten af hver tortillawrap, og rul dem sammen. TIP: Lav dit eget gyroskrydderi ved at blande koriander, spidskommen, paprika, hvidløgspulver, tørret oregano, timian, kanel og en smule chili. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Dampet rødspætte med sød kartoffelmos og hvidvinssauce – Få opskriften her
Onsdag: Fladbrøds-pizza med asparges og mozzarella – Få opskriften her
Torsdag: Cannelloni al forno med ristet squashsalat – Få opskriften her
Fredag: Bøf med nye kartofler og rabarbersalat – Få opskriften her