
Aftensmad
1. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Steg dem i smør i en gryde. Pil og hak løg groft. Pil og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær fint. Steg løg, hvidløg og ingefær sammen med gulerødderne, indtil løgene er klare. Tilsæt bouillon, og lad suppen simre i 15 minutter, indtil gulerødderne er helt møre. 2. TILBEHØR: Skyl quinoa i en sigte, og kog den i en gryde med 4 dl letsaltet vand i ca. 20 minutter. 3. Blend suppen med en stavblender, og rør fløde i. Smag til med salt og peber 4. SERVERING: Anret suppen i skåle, og top med cremefraiche, quinoa og basilikumblade.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frisk pasta med laks og spinat – Få opskriften her
Tirsdag: Bygkernesalat med hasselback-butternut og brunet smør - Få opskriften her