

Gulerodssuppe med kokosmælk
26. september 2011Cremet suppe med kokosmælk og gulerødder, der virker både asiatisk og nordisk.
Gulerodssuppe med kokosmælk (tid: ca. 35 min.)
Skøn suppe, der med kokosmælk og koriander er lidt asiatisk, men som gulerødderne gør meget nordisk.
Ingredienser Fremgangsmåde 500 g gulerødder200 g løg50 g ingefærFedtstof til stegning¾ l suppe eller bouillon1 dåse kokosmælkEvt. frisk korianderRengør gulerødderne og skær dem i skiver.
Pil løgene og skær skrællen af ingefæren. Hak løg og ingefær fint.
Sauter gulerødder, løg og ingefær i varmt fedtstof i en gryde i ca. 5 min.
Hæld bouillon ved og lad det simre, til gulerødderne er møre.
Blend suppen og hæld den tilbage i gryden.
Hæld kokosmælk i suppen - gem en smule til servering.
Lad suppen koge igennem et par min. Smag til med salt og peber.
Hæld suppen op i tallerkener, dryp lidt kokosmælk i og pynt evt. med koriander.
Smukt håndlavet spækbræt i oliventræ,som bliver flottere med tiden.
250 kr. fra Kasamia
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i venstre hjørne og/eller kommentér og bidrag gerne til opskriften i kommentarfeltet forneden.
5 fantastiske opskrifter med sæsonens lækre rodfrugter.
Gulerodssuppemed kokosmælk Rullet rødbede Kyllinggryde medrødder og bønner Kotelet medrødder i hyld ogjordskokkepuré Små rodbrødmed valnødder
Læs også
