

Grillet bøf og svampe med krydderurtesalsa
INGREDIENSER
- ½ bundt forårsløg
- ½ fed hvidløg
- 2 spsk. kapers
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 håndfuld basilikumblade
- 1 lille håndfuld mynteblade
- 2 håndfulde bredbladet persille
- 2-2 spsk. æbleeddike
- ½ dl virkelig god olivenolie
- salt og peber
BØF OG SVAMPE
- 400 g blandede svampe i mundrette stykker
- olivenolie
- salt og peber
- 2 gode bøffer
- mere olie
Skøn fredagsmad, der er så nem at lave og smager af en million! Nyd den med den sødeste, du kender.
1. Skær forårsløgene i grove stykker. Kom forårsløg, hvidløg, kapers og sennep i en foodprocessor eller minihakker, og blend. Tilsæt basilikum, mynte og persille, og blend igen.
2. Kom eddike i og til sidst olien, lidt ad gangen. Blend, til salsaen er dejlig og cremet, men stadig har en smule tekstur. Smag til med salt og peber.
3. Steg svampene gyldne i olivenolie på en stor, varm pande. Steg bøfferne rosastegte, og krydr med salt og peber.
4. Anret svampene med skiver af bøf og rigelige mængder af krydderurtesalsa over.
5. Giv gerne en salat eller dampede grøntsager til.
TIP: Retten er også skøn på en lun buffet til mange gæster.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Kyllingefajitas med avokadosalsa - Få opskriften her
TIRSDAG: Fish fingers med yoghurtdip og søde kartofler - Få opskriften her
ONSDAG: Lasagne med spinat, ricotta og svin i tomatsauce - Få opskriften her
TORSDAG: Omeletruller med squash og løg-tomat-salat - Få opskriften her