https://imgix.femina.dk/media/ac19a8806cf94074af91b673040d0b04.jpg
Aftensmad

Græskarkerne-pesto

30. juni 2021Opdateret 12. april
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Du kan sagtens købe gode pestoer og tapenader, men prøv at lave dem selv. Vælg de krydderurter og oste, du kan lide – og brug dem til pasta, dip, dressinger eller på brød.
2 personer
Tid i alt 10 min

Det skal du bruge

  • 1 dl græskarkerner
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille bundt persille
  • 1 spsk blåskimmelost
  • 3 bløde soltørrede tomater
  • Ca. ½ dl rapsolie

Opskrift - sådan laver du græskarkerne-pesto

  1. Kom alle ingredienser i blenderen og kør, til pestoen er ensartet.
  2. Den kan opbevares på køl i et tætsluttende glas i ca. 5 dage.
  3. Velegnet til pasta, i dressinger eller på et ostebord.

Se flere opskrifter på hjemmelavet sauce her.

Læs også