Gnocchi med svampe og bacon
Aftensmad

Gnocchi med svampe og bacon

af Emma Martiny 9. maj 2019
Foto: Winnie Methmann
Gnocchi kan købes i velassorterede supermarkeder og er et godt alternativ til pasta. Her får du opskriften på gnocchi med svampe og bacon
4 personer
Tid i alt 30 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g gnocchi
  • 150 g god bacon i tern
  • 250 g portobellosvampe
  • 250 g champignoner
  • 100 g kejserhatte
  • salt og peber
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld frisk rosmarin
  • 1 dl hvidvin
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 75 g parmesan

Opskrift - sådan laver du gnocchi med svampe og bacon 

  1. Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte.
  2. Steg bacon sprødt på en tør dyb pande, og afdryp på fedtsugende papir.
  3. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i baconfedtet på panden, og krydr med salt og peber.
  4. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg.
  5. Skyl og hak persille og rosmarin fint. Lad det hele stege med i panden, til løgene bliver klare.
  6. Hæld hvidvin og bouillon i panden, og bring saucen i kog. Lad saucen simre, til den begynder at tykne.
  7. Vend kogte gnocchi i panden, og varm retten godt igennem.
  8. Riv parmesan i flager. Drys parmesan og bacon over retten, og servér straks.

 

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Lun linsesalat med bagte rødbeder og karamelliserede rødløg - Få opskriften her

Tirsdag: Fiskeboller i karry - Få opskriften her

Torsdag: Pestofyldt kylling med asparges og kartoffelbåde - Få opskriften her

Fredag: Marokkansk gryderet med oksekød - Få opskriften her

 

Andre lækre opskrifter