gnocchi
Aftensmad

Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme

af Camilla Zarah Lawes 21. september 2015
Foto: Columbus Leth
Gnocchi minder om pasta i både konsistens og smag, men er fremstillet af kogte kartofler. Få opskriften på gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme her

Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme til 4 personer

Tid: 30 minutter

DET SKAL DU BRUGE TIL GNOCCHI 600 g gnocchi 500 g små friske  chorizopølser ½ blomkål 1 spsk. olie til stegning 200 g daddeltomater   RICOTTACREME 1 bæger ricotta 2 spsk. paprika skal af ½ usprøjtet citron salt og friskkværnet peber   TIL SERVERING ½ bundt timian 40 g parmesan  

Opskrift - sådan laver du gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme

  1. Kog gnocchi efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe af i en sigte, og fordel på et stort fad.   2. Steg chorizopølserne på en pande, til de er sprøde på alle sider. Tag dem fra panden, og skær dem i mindre stykker. Skær stokken af blomkålen, og del resten af blomkålen i små buketter. Steg dem kort på panden i olie. Skyl tomaterne, skær dem i halve, og lad dem stege med. Vend det sammen med gnocchi og chorizo.   3. Ricottacreme: Rør ricotta sammen med paprika, fint-revet citronskal, salt og peber.   4. Servering: Drys retten med plukket timian og friskhøvlet parmesan. Servér med ricottacreme.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

Tirsdag: Tærte med squash og forårsløg – Få opskriften her

Onsdag: Andebryst med glasnudler og agurkesalat – Få opskriften her

Torsdag: Krydrede kyllingelår med tomatsalat og grillet brød – Få opskriften her

Fredag: Tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven – Få opskriften her